CiderCider bestaat 5 jaar en trakteert!

Het is al weer 5 jaar geleden dat Wouter met de import van Franse ciders begon. Ondertussen is er heel wat veranderd, niet alleen in het assortiment maar ook met de winkel en natuurlijk online. 

Het is heel bijzonder om te zien dat cider in Nederland  groeit als product en dat meer en meer mensen het leren waarderen. Wij blijven ons verbazen over de diversiteit van de ciders en hopen jullie daarmee te inspireren!

Op zaterdag 27 en zondag 28 september kun je bovendien gratis mee doen aan mini proeverijtjes in de CiderCider winkel. Ook zijn er nog extra aanbiedingen naast de 10% korting op de Calvados en het gratis kom of dop bij besteding van minimaal € 50,-. De winkel kun je vinden in de Fenix Food Factory (Veerlaan 19D, Rotterdam).

Calvados 5 jaar korting

Calvados 5 jaar give away

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Let op, de kortingsacties lopen zowel online van 24 t/m 29 oktober 2014 en in de winkel tijdens de openingstijden gedurende de looptijd. Voor deze acties geldt op=op. Bij besteding van minimaal € 50,- krijg je gratis 1 ciderdop of 1 ciderkom. Deze moet je zelf toevoegen in de winkelmand, de korting wordt dan automatisch verleend.