2020, een bruisend jaar voor CiderCider!

Namens het CiderCider team wens ik jou een fantastisch 2020!  Wij staan zelf letterlijk bol van de nieuwe plannen, of waren het toch de oliebollen en appelflappen….

Maar voordat die nieuwe deur open gaat, moeten wij er helaas ook 1 sluiten. Na 5,5 bijzondere jaren in de Fenix Food Factory sluit dit concept ivm de verkoop van het gebouw aan een andere partij. Zondag 26 januari is onze laatste dag op de huidige locatie. Maar wees niet bang, je bent voorlopig nog niet van ons af.

In 2020 gaan wij niet verder op 1 maar op 2 locaties! In de kelder van een havenpakhuis uit 1922 in Rotterdam West komt de CiderCider opslag en de productieruimte voor onze Lightship cider. Het Keilepand is een verzamelgebouw met creatieve en culinaire ondernemers en een belangrijke speler in het nieuw te ontwikkelen M4H gebied. En uiteraard mogen goede ciders in deze spannende ontwikkeling niet ontbreken. In een later stadium zal hier ook horeca komen en op korte termijn zal het mogelijk zijn om georganiseerde proeverijen en bezoeken te doen. 

Uiteraard gaan wij ook verder met onze ciderbar en de winkel. Daarvoor verhuizen wij naar verwachting medio maart naar Fenixloods 1. In dit nieuwe concept komt nog meer ruimte voor ciders van de tap met uiteraard ook onze eigen Lightship ciders. Daarnaast gaan wij ook meer proeverijen en evenementen doen rondom cider. De bedoeling is om daar ook 7 dagen in de week open te gaan dus dan is er geen dag meer waarop je niet van onze ciders kunt genieten. 

Tot de sluiting gaan wij vooral nog even erg genieten van deze mooie plek en alles wat die ons gebracht heeft. Naast een sample sale begin van de maand zullen wij ook nog een afscheidsborrel organiseren op 26 januari. 

Wij kijken uit naar een bruisend 2020 en hopen dat wij jou zowel nog op de oude als op de nieuwe locaties snel mogen verwelkomen!