Cider bestellen kan bij CiderCider snel, veilig en voordelig

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Bestellen kan via de webshop of in onze winkel in Rotterdam in de Fenix Food Factory. Voor bestellingen via de webshop kunt u een account aanmaken of eenmalig als gast bestellen.


Verzenden
CiderCider verpakt de flessen in speciale transportdozen en verzendt ze via DPD pakketservice. Mocht u niet thuis zijn op de dag van aflevering, wordt het pakket opnieuw aangeboden of afgeleverd bij de buren. U ontvangt de bestelling 3 tot 5 werkdagen na de bestelling. Heeft u de flessen eerder nodig? Neem dan even contact op.


Verzendkosten
De verzendkosten worden minder naar mate u meer bestelt.
  • tot € 50,-  betaalt u €7,95
  • vanaf € 50,-  betaalt u €4,95
  • en vanaf €100,- is het verzenden gratis.
Verzending België en Wadden eilanden
Voor het verzenden naar België en Waddeneilanden geldt een toeslag van €5,- bovenop de normale verzendkosten.

Betaling
Er zijn drie methoden om uw bestelling bij CiderCider te betalen. Indien een fles beschadigd bij u aankomt, vergoedt CiderCider de kosten. Meldt het via info@cidercider.nl. Vergeet u niet een foto te maken van de verpakking en de fles, zodat we de schade kunnen vergoeden.
  • betaling met iDeal, Mastercard of Visa
  • overmaken naar de bankrekening (NL76RABO0141946741 t.n.v. CiderCider te Rotterdam)
  • contant of pinnen bij afhalen in de winkel van CiderCider
Herroepingsrecht U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cidercider.nl. Wij storten het verschuldigde orderbedrag terug zodra de producten in goede orde zijn ontvangen.