CiderCider is een jong en fris bedrijf met als ambitie om cider en Poiré in Nederland op de kaart te zetten. Het is geboren uit passie voor cider en de frustratie aan het gebrek aan fatsoenlijke cider in Nederland. Sinds 2014 hebben wij de enige ciderwinkel van Nederland en sinds 2015 hebben wij daar ook een bar bij. De winkel vind je in de Fenix Food Factory in Rotterdam.

CiderCider is opgericht door Wouter. Ik heb een passie voor puur en lekker eten en drinken. Eten en drinken waarvan je weet waar het vandaan komt. Ik ben opgeleid als Maritiem Ingenieur, maar na een korte carrière in de boten besloot ik om mijn hart te volgen. En in 2009 begonnen met het importeren van cider.

Cider is niet alleen erg lekker maar ook een authentiek product. Om de beste kwaliteit te bieden werkt CiderCider alleen samen met kleine producenten die met liefde hun product maken en regelmatig onderscheidingen ontvangen voor hun producten. Nieuwsgierig? CiderCider geeft ook proeverijen.

A bientôt, Wouter

2 reacties op “CiderCider

 1. Elly Daamen zegt:

  Hallo, dit jaar heb ik in frankrijk heerlijke cider gekocht. Cidre Nouvelle Revolte Fournier. 2% alcohol. Op het etiket staan veel appels. Ik vond uw adres en vroeg mij af of u deze verkoopt. Groet, Elly

  • Wouter Bijl zegt:

   Beste Elly,

   Dank voor de vraag. De Nouvelle is een jonge cidre te vergelijken met bijvoorbeeld een Beaujolais primeur. Deze is jaarlijks slechts een paar maanden te verkrijgen. Wij hebben er ook altijd een maar niet van Fournier. Ik verwacht deze echter pas in oktober/november. Gelukkig hebben nog veel leuke en lekkere ciders ook met weinig of geen alcohol zoals bijvoorbeeld de Dujardin rosé of de poiré.

   Met vriendelijke groet,

   Wouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *