CiderCider heeft een zeer breed aanbod cider, poiré, Calvados, Pommeau en pomme pétillant (alcoholvrij). Wij kunnen helpen het perfecte aanbod voor een winkel, restaurant of bedrijf samen te stellen. Ook bestellen buiten het assortiment is geen probleem. CiderCider biedt flessen met eigen labels, cadeau/feestpakketten, speciaal geïmporteerde producten, onafhankelijk advies of proeverijen.

Cider en poiré
Cider en poiré zijn een verassend alternatief voor andere dranken, als wijn en bier. Inspireer klanten en gasten met een van deze authentieke dranken. Perfect als drankje maar ook heerlijk in combinatie met gerechten. Denk aan fruits de mer, witvis, kip, varken, konijn, kwartel en natuurlijk zuivel waaronder kaas en crème fraiche. Maar ook in gerechten met groenten zoals kool zoals of desserts. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang het de juiste cider of poiré is. Bekijk het aanbod cider en poiré hier.

Calvados
Calvados is het distillaat van de cider en is minder bekend dan bijvoorbeeld Cognac maar minstens net zo smakelijk. Naast de Calvados uit de Pays d’Auge, heeft CiderCider ook heerlijke Calvados uit Cotentin en Calvados Domfrontais met peren. Verwen en verras gasten of klanten met deze bijzondere dranken. Lees hier meer over het assortiment Calvados van CiderCider.

Pommeau
Pommeau wordt gemaakt van Calvados en appelmost wat daarna nog een aantal jaar op een eikenvat rijpt. Het is wat betreft gebruik vergelijkbaar met port en past dan ook perfect bij kaas of als aperitief. Dit assortiment staat niet online en is alleen te verkrijgen voor zakelijke klanten. Neem voor meer informatie contact op met CiderCider. Lees hier meer over het assortiment Pommeau van CiderCider.

Pomme Pétillant
Pomme Pétillant is het alcoholvrije alternatief voor mousserende dranken. Feestelijk en voor iedereen. Deze hoge kwaliteit bubbels worden gemaakt van het beste Franse appelsap en worden verrijkt met pure smaken. Bekijk hier het aanbod

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem contact op met CiderCider.

Geen velden gevonden.