Corona update: kelderverkoop, productie Lightship cider, aanbiedingen en meer!

Zoals bij veel andere ondermeners is ook bij ons de Corona crisis een zeer uitdagende situatie. Na het weg vallen van onze bar en winkel in de Fenix Food Factory eind januari hebben wij ons volledig gestort op het beleveren van de horeca en het openen van de winkel/bar in de vernieuwde Fenix Food Factory. Nu ook die twee zaken uitgesteld zijn en wij al wel volop geïnvesteerd hebben in de nieuwe locaties en apparatuur is het behoorlijk spannend hoe wij de komende maanden door gaan komen. Wij zijn dan ook super dankbaar dat veel van jullie ons al hebben geholpen door ciders te bestellen via onze website. Graag willen wij jullie een update geven over de mogelijkheden om ons door deze crisis heen te helpen maar ook vooral met welke mooie projecten wij bezig zijn!

Momenteel kun je terecht op deze plekken om onze ciders te kopen:

  • Online via onze webshop
  • Kelder verkoop op vrijdag 12:00 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 ( Keilestraat 9F, Rotterdam)

Uiteraard houden wij op deze plekken aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekend minimaal 1,5 meter afstand. En het liefst betalen via een Tikkie, bankoverschrijving of pin transactie.

Daarnaast hebben wij ook een heel aantal van onze Duitse Apfelweinen met 25% korting in de aanbieding. Deze kun je hier vinden.

Naast alle uitdagingen zijn wij gelukkig ook met hele leuke dingen bezig. Zo is onze productielocatie in Rotterdam west nu klaar en zijn wij deze week begonnen met persen voor onze nieuwe Lightship ciders. Op korte termijn bottelen wij ook een aantal ciders die wij eerder gemaakt hebben. Deze oplagen zijn zeer beperkt, dus je moet er snel bij zijn. Meer weten over de toekomstplannen in het M4H gebied? Lees hier een uitgebreid interview met onze Wouter!

De komende weken gaan wij nog een aantal andere initiatieven lanceren dus hou onze sociale media goed in de gaten! Wij wensen jullie heel veel gezondheid en sterkte te doen in deze gekke tijden. Pas goed op elkaar en op jezelf!